|
ONZE OLIJFOLIE Agourelaio - Extra Virgin Olijfolie wordt geproduceerd van onze olijfbomen in Maroneia (provincie Rodopi, Griekenland). In de regio van Maroneia wordt geteeld met verschillende zeldzame olijven - de Ladolia Maroneias of Makrini - die door de specifieke manier van telen, productie en de opslag een superieur kwaliteit extra virgin olijfolie geeft. Uniek in smaak, sensorische eigenschappen, voedings- en gezondheidswaarde. Ze worden met de hand geplukt en in korte tijd naar een van de meest moderne fabrieken in het gebied gebracht, waar de olijven koud geperst worden. De oogst begint eind oktober, wanneer de olijven nog onrijp zijn. Agourelaio is pure olie die koud geperst is uit onrijpe olijven die nog niet zijn gerimpeld en hun groene kleur nog hebben. Deze heldere groene kleur wordt veroorzaakt door het chlorofyl van de onrijpe olijven en zorgt voor de antioxiderende eigenschappen van Agourelaio. Het beschermt de cellen tegen oxidatieve stress, actieve zuurstof en vrije radicalen en bevat alle vitaminen, pro-vitaminen, mineralen en polyfenolen van extra virgin olijfolie. In het oude Griekenland werd olijfolie gebruikt als een remedie voor vele ziekten. Hippocrates beschouwde het als bevordelijk voor meer dan 60 huidziekten. Bron: http://el.wikipedia.org/wiki/Αγουρέλαιο Vrij pesticiden We telen onze olijfbomen met liefde en respect voor het milieu en de gezondheid voor mensen. Het logo 'Pesticide Free' vertegenwoordigt onze toewijding om puur, gezond en hoge kwaliteit producten aan te bieden. We hebben analyses laten maken om te kunnen waarborgen dat onze olijfolie vrij is van pesticiden. Healthy Eating Hoe belangrijk is het voor jou om gezond te eten? Een van de redenen om King Maron Olijfolie op te starten, was om u gezonde olijfolie aan te bieden. Zonder pesticiden! Tijdens de laatste jaren hebben we vaak analyses laten maken en uit het resultaat blijkt dat ons product “Agourelaio” 2 gezondheidsclaims heeft gekregen, omdat het rijk is aan vitamine E en Enkelvoudig onverzadigde vetten. Ook hebben we dit jaar nieuwe producten geïntroduceerd en klanten zijnerg tevreden over de kwaliteit, puurheid en smaak. Onder het logo “Healthy Eating” gaan we nog meer gezonde en pure producten introduceren en ook meer informatie over “gezond eten”, omdat deze producten belangrijk zijn voor je gezondheid. Gebruik olijfolie Olijfolie is de belangrijkste olie om mee te koken in landen rond de Middellandse Zee. Door het gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren en vitamines wordt de inhoud niet gewijzigd tot een temperatuur van 170 C. Je kan de olijfolie overal voor gebruiken; bakken, braden, dressing en dip. |